Geleide visualisaties

 

Welkom voor een bad in jouw innerlijke bos!

Wat fijn dat je er bent, welkom op deze stille plek, waar je buiten tijd en ruimte kunt zijn. Hier vind je alles wat je nodig hebt om de dag heerlijk te beginnen en heel bewust weer af te sluiten. En om gedurende de dag pas op de plaats te maken, te ontspannen, je zorgen los te laten en bij jezelf te komen. Je intuïtie alle ruimte te geven en waardevolle inzichten te ontvangen uit je onderbewuste.

Methode
We maken gebruik van technieken uit het (Westers) sjamanisme en methoden als autogene training en creatieve visualisatie. We werken met jouw verbeeldingsvermogen en fantasie, omdat je daarmee op plaatsen in jezelf kunt komen waar je ratio vaak geen toegang toe heeft.

Wat je kunt verwachten…
Je bent van harte uitgenodigd om je onder mijn liefdevolle begeleiding onder te dompelen in jouw innerlijke bos, waar de elementen, de zon, de maan en jouw spirituele gidsen in de gedaanten van dieren, bomen en andere wezens altijd op je wachten. Ze begeleiden je naar de mooiste inzichten en brengen je steeds weer in herinnering dat er altijd en overal voor je wordt gezorgd. Je kunt de geluidsbestanden het beste via koptelefoon, oortjes of earpods beluisteren.

Veel plezier en ontspanning!

“The power of imagination makes us infinite.”

– John Muir –

Klik hieronder op de visualisaties voor meer informatie, fragmenten en downloadmogelijkheden. Je kunt de geluidsbestanden het beste via koptelefoon, oortjes of earpods beluisteren.

Copyright © 2024 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue