Geleide visualisaties

Welkom voor een bad in jouw innerlijke bos

Welkom op deze fijne plek, waar je buiten tijd en ruimte kunt zijn. Hier vind je alles wat je nodig hebt om het leven van alledag even te laten voor wat het is. Om pas op de plaats te maken, te ontspannen, je problemen en zorgen even achter je te laten en bij jezelf te komen.

Je bent van harte uitgenodigd om je onder liefdevolle begeleiding onder te dompelen in jouw innerlijke bos, waar jouw spirituele gidsen in de gedaanten van bomen, bloemen, kruiden, vogels en andere dieren altijd op je wachten. Ze begeleiden je naar de mooiste inzichten en brengen je – samen met Moeder Aarde – steeds weer in herinnering dat er altijd en overal voor je wordt gezorgd.

Veel plezier en ontspanning!

We maken gebruik van technieken uit het (Westers) sjamanisme en methoden als autogene training en creatieve visualisatie. Daarmee helpen we je om je volledig over te kunnen geven aan jouw innerlijke beelden. Dat heelt je niet alleen op fysiek en geestelijk vlak, het helpt je ook om in je onderbewustzijn antwoorden op vragen te vinden die je via je ratio niet zult vinden!


Je vindt de nieuwste visualisaties steeds bovenaan deze pagina.


Geef je over aan de hartslag van Moeder Aarde

 

geruststelling – aarding – zelfwaardering

In deze visualisatie word je begeleid op een reis naar jouw innerlijke landschap waar je een helende ontmoeting hebt met Moeder Aarde.

Duur: 20 minuten
Houding: liggen
Muziek: Celestial Light van Christopher Lloyd Clarke


Ontdek jouw geschenk in je innerlijke bos

ontspanning – heling – verwondering 

In deze visualisatie word je begeleid op een helende wandeling in je innerlijke bos, waar je precies datgene vindt wat jij op dit moment nodig hebt.

Duur: 20 minuten
Houding: Zitten of liggen


 

Copyright © 2020 Shinrin Yoku Academy