Geleide visualisaties

Welkom voor een bad in jouw innerlijke bos!

Wat fijn dat je er bent, welkom op deze stille plek, waar je buiten tijd en ruimte kunt zijn. Hier vind je alles wat je nodig hebt om het leven van alledag even te laten voor wat het is. Om pas op de plaats te maken, te ontspannen, je problemen en zorgen even achter je te laten en bij jezelf te komen.

Je bent van harte uitgenodigd om je onder liefdevolle begeleiding onder te dompelen in jouw innerlijke bos, waar jouw spirituele gidsen in de gedaanten van bomen, bloemen, kruiden, vogels en andere dieren altijd op je wachten. Ze begeleiden je naar de mooiste inzichten en brengen je – samen met Moeder Aarde – steeds weer in herinnering dat er altijd en overal voor je wordt gezorgd.

We maken gebruik van technieken uit het (Westers) sjamanisme en methoden als autogene training en creatieve visualisatie. We werken met jouw verbeeldingsvermogen en fantasie, omdat je daarmee op plaatsen in jezelf kunt komen waar je ratio soms geen toegang toe heeft.

Oja, de slaapvisualisatie is als MP3 bestand te koop, zodat je die ook zonder wifi kunt beluisteren als je ’s nachts in bed ligt.

Veel plezier en ontspanning!


Geef je over aan de zachte kracht van de nacht
[slaapvisualisatie]

 

kalmering – bescherming – innerlijke rust

Lig je ’s nachts wel eens wakker? Laat je meenemen op deze heerlijke reis naar de zachte kracht van de nacht, waarin je jouw liefdevolle gidsen ontmoet, die je verzorgen en beschermen en je naar een rustige en diepe slaap begeleiden. Deze geleide visualisatie brengt je niet alleen op fysiek, maar ook op geestelijk niveau naar een staat van diepe ontspanning.

Het is wetenschappelijk bewezen dat geleide visualisatie een krachtig instrument is bij het verminderen van stress, depressie en angst en dat het helpt om je balans te herstellen en vertrouwen in het leven te versterken. Geleide visualisaties zijn dus uitermate geschikt om lekker bij in slaap te vallen!

Duur: 40 minuten
Houding: liggen*)
Muziek: All loving angel van Christopher Lloyd Clarke

*) Je kunt deze visualisatie het beste doen als je al in je bed ligt. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is je over te geven aan je verbeeldingsvermogen en je fantasie…..Als je merkt dat je toch weer met datgene bezig bent wat jou uit je slaap houdt, dan hoef je alleen met je aandacht weer terug te komen bij de stem en de muziek.

Audio-bestand kopen?
Wil je deze visualisatie als MP3-bestand kopen om er altijd en overal naar te kunnen luisteren, ook als je wifi uit staat? Je hoeft de visualisatie dan niet meer steeds vanaf deze site te beluisteren, je hebt het bestand altijd bij je, in je telefoon of op je Ipad. Voor € 9,95 luister je er de rest van je leven naar, wanneer en waar je maar wilt! Betaal via onderstaande knop en ontvang het bestand automatisch in je mail.

Bestel audio download


Laad je op aan de helende Midzomerzon

 

verlichting – ontspanning – harmonie

Eind juni staat de zon het dichtst bij ons. We baden in het zonlicht en alles in de natuur laadt zich op aan de overvloed van deze intense, vibrerende yang-energie. In deze korte visualisatie word je begeleid om je te openen voor de helende kracht van de Midzomerzon. Je kunt er het beste van genieten op een plek in het (gefilterde) zonlicht, ergens in de natuur. Maar ook als het regent, of in de donkere helft van het jaar, als je behoefte hebt aan licht in je leven, kun je deze visualisatie doen. Gewoon thuis, op een fijne plek waar je even ongestoord alleen kunt zijn. Jouw verbeeldingsvermogen zal er dan voor zorgen dat je de helende kracht van de zon toch in je op kunt nemen.

Duur: iets meer dan 9 minuten*)
Houding: liggen
Muziek: Heavens Gate van Christopher Lloyd Clarke

*) Steeds meer wetenschappers en artsen komen op basis van nieuw onderzoek terug van de haatcampagnes tegen de zon die de afgelopen decennia elk voorjaar weer losbarstten. Wel wordt benadrukt dat het belangrijk is om jezelf met mate bloot te stellen aan het licht van de zon. Als je deze geleide visualisatie buiten in de zon doet, blijf dan maximaal 10 minuten onbeschermd in de zon. Als je langer dan 10 minuten in de zon blijft, zorg er dan voor dat je jezelf beschermt met een goede zonnecrème.


Geef je over aan de hartslag van Moeder Aarde

 

geruststelling – aarding – zelfwaardering

In deze visualisatie word je begeleid op een reis naar jouw innerlijke landschap waar je een helende ontmoeting hebt met Moeder Aarde.

Duur: 20 minuten
Houding: liggen
Muziek: Celestial Light van Christopher Lloyd Clarke

 


Ontdek jouw geschenk in je innerlijke bos

 

ontspanning – heling – verwondering 

In deze visualisatie word je begeleid op een helende wandeling in je innerlijke bos, waar je precies datgene vindt wat jij op dit moment nodig hebt.

Duur: 20 minuten
Houding: Zitten of liggen

 


 

Copyright © 2020 Shinrin Yoku Academy