Online aanbod, opleidingen & workshops

 
“Life is Earth school, and you go through many adventures and challenges that support growth and evolution.”

– Sandra Ingerman –

Ons online aanbod, opleidingen en workshops inspireren je om via de natuur terug te komen bij je eigen ware natuur. Onder liefdevolle en deskundige begeleiding leer je hoe je je kunt openen voor de helende kracht van het bos. 

Het aanbod is divers: van praktische workshops bosbaden en wildplukken, tot een intensieve online cursus en opleidingen van een jaar waarin de natuur je helpt om meer op je intuïtie te durven vertrouwen. In alle activiteiten is het ritme van de seizoenen de rode draad.


NIEUW! Online cursus Forest Whispers bij de Academy

Het corona-virus dat de wereld in no time stil heeft gelegd, zorgt bij de Academy voor beweging. In positieve zin. Mensen begeven zich massaal de natuur in, om daar de helende effecten op lichaam, geest en ziel te ervaren. Het tot stilstand komen van onze drukke levens doen velen meer dan ooit beseffen dat het anders moet. Maar waar begin je? Hoe kom je erachter wat je werkelijk wilt in je leven? Door eerst het contact met jezelf te herstellen. En het bos kan je daar op een magische manier bij begeleiden. Dat is precies waar onze online cursus Forest Whispers over gaat.

De registratie voor deze prachtige reis naar jouw diepste zelf wordt maar een paar keer per jaar geopend. Ben je nu al benieuwd? Via onderstaande link lees je er alles over. Je kunt je daar ook aanmelden voor de geïnteresseerdenlijst, zodat je als eerste op de hoogte bent als de registratie open gaat.


Geleide visualisaties

Wil je af en toe even tijd voor jezelf? Probeer dan onze geleide visualisaties eens uit, waarin we je meenemen naar een plek buiten tijd en ruimte, voor een bad in jouw innerlijke bos!


Copyright © 2021 Shinrin Yoku Academy