Cadeaubon bestellen

Geef het bos cadeau!

Wat fijn dat je het bos cadeau wilt doen! Een origineel en duurzaam cadeau dat altijd in de smaak valt. Je kunt je cadeaubon hieronder bestellen en meteen betalen. Na bestelling en betaling ontvang je een automatische bevestiging in je mail*. Wij zorgen er vervolgens voor dat je binnen twee werkdagen een gepersonaliseerde, digitale cadeaubon (PNG bestand) in je mail ontvangt. Die kun je vervolgens zelf op mooi papier uitprinten of gewoon via de mail cadeau doen. De cadeaubon blijft een jaar geldig.

De workshops kosten € 39,50 per persoon. Er zijn 3 mogelijkheden om uit te kiezen:

  • workshop shinrin yoku (bosbaden) – workshops hele jaar door
  • workshop wildplukkenworkshops van april tot en met september
  • workshop naar keuze (shinrin-yoku of wildplukken)

Klik op de links voor meer informatie over de betreffende workshops.

Zakelijk?
Wil je een cadeaubon als relatiegeschenk bestellen of zakelijk betalen en een factuur ontvangen? De prijs hierboven geldt in dat geval exclusief 21% btw. Stuur ons een mail met je bestelling – je ontvangt de factuur met betaalgegevens van ons per mail. Ons mailadres vind je onderaan deze pagina.

*) Niets ontvangen? Check dan je spam-map even.

LET OP: van vrijdag 1 december tot en met woensdag 13 december worden er vanwege onze winterpauze geen cadeaubonnen gemaakt! Bestellen is mogelijk, maar pas vanaf 14 december verwerken we je aanvraag en ontvang je de cadeaubon in je mailbox.

Copyright © 2023 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue