Privacyverklaring

 

Via deze website worden privacygevoelige gegevens ofwel persoonsgegevens verwerkt. De Shinrin Yoku Academy hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze verklaring leggen wij daarom uit hoe wij met deze gegevens omgaan.

Shinrin Yoku Academy
www.shinrin-yoku.nl
Email-adres: info@shinrin-yoku.nl
Telefoon: +31 (0)6 206 137 62
Kamer van Koophandel: 27346072

Wij leggen hieronder uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en met welk doel. Bij de verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) stelt. Dit betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij jouw recht respecteren om je persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage aan te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Gebruik van persoonsgegevens
Door je aan te melden voor de nieuwsbrief of door je in te schrijven en te betalen voor een activiteit van de Shinrin Yoku Academy, laat je gegevens achter. Wij bewaren uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven, in het kader van de door jou gekozen dienst.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • Naam
  • Email-adres
  • Adres, postcode en woonplaats; (bij boeking activiteiten)
  • Telefoonnummer; (bij boeking activiteiten)
  • Betalingsgegevens; (bij boeking activiteiten)
  • IP-adres

De persoonsgegevens worden voor de volgende doelen gebruikt:

  • Het versturen van de nieuwsbrief; (wettelijke grondslag: toestemming)
  • Het boeken en betalen van een activiteit via www.shinrin-yoku.nl ; (wettelijke grondslag: toestemming)
  • Het verwerken van de betaling van de hierboven genoemde boeking; (wettelijke grondslag: toestemming)
  • Je te kunnen bellen of mailen als dat nodig is om de dienstverlening te kunnen uitvoeren.

Publicatie
Jouw gegevens worden niet gepubliceerd en wij verkopen nooit gegevens aan andere partijen.

Verstrekking aan derden
Op de sites zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten jouw persoonsgegevens. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Mailchimp
Om de nieuwsbrief te versturen werken wij samen met Mailchimp. Mailchimp is gevestigd in de Verenigde Staten. Het bedrijf is gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield. Op basis daarvan is het toegestaan persoonsgegevens met hen te delen. Lees hierde Privacyverklaring van Mailchimp.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Anaytics voor het bijhouden van bezoekersstatistieken. Om Analytics wat privacy vriendelijker te maken is een aantal instellingen in de Google Analytics account aangepast. De statistieken zijn anoniem gemaakt en daardoor niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. En de Analytics gegevens worden verder niet gedeeld met Google of andere partijen. Meer informatie over het privacybeleid van Google Analytics vind je hier.

Wil je het script van Analytics liever helemaal blokkeren dan kun je hier een opt-out plugin voor Google Analytics downloaden. Met deze plugin telt je bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics gebruiken.

Cookies
Wij gebruiken alleen technische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook kan de website hiermee worden geoptimaliseerd. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat er geen cookies meer worden opgeslagen. Alle informatie die eerder is opgeslagen kun je bovendien via de instellingen van de browser verwijderen.

Duur van de opslag
Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig of wettelijk geregeld, om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld. Hiervoor houden wij, per doel, de volgende bewaartermijnen aan:

  • Wettelijke grondslag (zie hierboven): wij houden ons aan de wettelijke bewaartermijnen;
  • Het versturen van de nieuwsbrief: in elke nieuwsbrief vind je onderaan de mogelijkheid je uit te schrijven of je gegevens te wijzigen. Als je je uitschrijft voor de nieuwsbrief, worden de persoonsgegevens binnen 14 kalenderdagen verwijderd.

Beveiliging
Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken, worden genoemde websites versleuteld met behulp van een TLS / SSL certificaat. Dat betekent dat de informatie die verzonden wordt tussen jouw apparaat en de webserver wordt versleuteld. Iemand die de informatie onderweg zou afvangen kan er daardoor niets mee.  Dat is te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van de browser bij het adres van de website.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 13 juni 2018. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Lees de privacyverklaring dus regelmatig, zodat je op de hoogte blijft.

Inzage en wijzigen van je gegevens
Voor vragen over de privacy of over inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

Shinrin Yoku Academy
Contactpersoon: Natascha Boudewijn
Email-adres: info@shinrin-yoku.nl
Kamer van Koophandel: 27346072

Copyright © 2019 Shinrin Yoku Academy