Er wordt wel gezegd dat de ochtend de beste tijd is om te mediteren, omdat onze geest meteen na het ontwaken het meest ontvankelijk is. Deze geleide ochtendvisualisatie helpt je om in jouw eigen ritme aan je dag te beginnen. We nemen je mee naar de zonsopgang in jouw innerlijke landschap. Daar word je door de elementen liefdevol uitgenodigd om zowel fysiek, geestelijk als op zielsniveau te ontwaken.

In nog geen kwartier tijd begin je ontspannen én energiek aan je dag en neem je die balans tot je weer naar bed gaat met je mee…

Luister hier naar een fragment van deze visualisatie:


Methode

Het is wetenschappelijk bewezen dat geleide visualisatie een krachtig instrument is bij het verminderen van stress, depressie en angst en dat het helpt om je balans te herstellen en vertrouwen in het leven te versterken. We maken gebruik van technieken uit het (Westers) sjamanisme en methoden als autogene training en creatieve visualisatie. We werken met jouw verbeeldingsvermogen en fantasie, omdat je daarmee op plaatsen in jezelf kunt komen waar je ratio vaak geen toegang toe heeft.


Praktische informatie

Duur: 14:30 minuten
Houding: liggen
Muziek: diversen van Christopher Lloyd Clarke in combinatie met natuurgeluiden


Prijs

€ 9,95

Betaal via onderstaande knop en ontvang het MP3-bestand van deze fijne visualisatie automatisch in je mail.


Terug naar het overzicht van geleide visualisaties

Copyright © 2024 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue