Boeken

 

Het kleine shinrin-yoku boek

In 2018 verscheen bij uitgeverij Altamira ‘Het kleine shinrin-yoku boek – hoe de kracht van de natuur je leven verandert’, van de hand van Academy-oprichter Natascha Boudewijn. Een praktisch handboek met bijna 30 inspirerende oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan in het bos. Het boek heeft een klein formaat, zodat je het makkelijk mee kunt nemen in je tas. Klik hier voor meer informatie over het boek en om een gesigneerd exemplaar te bestellen.Leef met het seizoen
Keltische natuurfeesten, recepten, levenslessen

In haar nieuwe boek, Leef met het seizoen, dat in september 2019 bij uitgeverij Fontaine verschijnt, neemt Academy-oprichter Natascha Boudewijn je mee naar buiten. Aan de hand van oude Keltische jaarfeesten en belangrijke seizoenswisselingen, inspireert zij je om dit bijzondere ritme ook in je dagelijkse leven met al je zintuigen te ervaren. Niet alleen door de lekkerste gerechten te bereiden van de verse oogst, die alle kracht uit de natuur nog in zich heeft, maar vooral ook door naar buiten te gaan. Want in de natuur vinden we de rust en de stilte die we in deze hectische wereld zo nodig hebben om het contact met onszelf te (her)vinden. Binnenkort kun je hier een gesigneerd exemplaar van dit boek bestellen!


Andere boeken van Natascha Boudewijn…

Natascha maakte in de afgelopen jaren meerdere boeken, waaronder ook 3 vega kookboeken, waarin zij je inspireert om je eigen groenten, kruiden en eetbare bloemen te kweken en te koken met je eigen oogst en andere natuurlijke ingrediënten. Klik hieronder voor een overzicht van de boeken en meer informatie over Natascha zelf.

Copyright © 2019 Shinrin Yoku Academy