In de media

Op de inspirerende scheurkalender van Happinez, op Hemelvaartsdag 2020 (21 mei), een quote van Natascha Boudewijn en een anekdote uit Het kleine shinrin-yoku boek. Klik hier om het te lezen.


In de rubriek NOW in VT Wonen, over de nieuwste must-haves en hotspots, aandacht voor bosbaden als nieuw fenomeen in Nederland. De redactie verwijst lezers die op zoek zijn naar de verbinding met de natuur én zichzelf naar de Academy, voor workshops en opleidingen. Klik hier om het te lezen.

 


Aandacht voor de Academy in Libelle. Saskia de Valk adviseert haar lezers in haar inspirerende rubriek Groene Vingers om het hier-en-nu te ervaren in onze workshop bosbaden. Deze prille voorjaars-editie biedt nog meer fijns over de helende kracht van bos! Klik hier om het te lezen.


Voor het programma Iedereen Verlicht, nam presentator Narsingh Balwantsingh deel aan een workshop bosbaden van de Academy. De kijker krijgt niet alleen een beeld van wat bosbaden nu eigenlijk is, maar maakt ook kennis met Academy-oprichter Natascha Boudewijn. Klik op het logo of hier om de reportage te bekijken (uitgezonden op Ned 2 op 22 september 2019, vanaf 18’min begint het gedeelte over ons, maar de hele uitzending is zeer de moeite waard:-)!


 

Het verhaal van Natascha Boudewijn, de oprichter van de Academy, in het prachtige en inspirerende magazine Vruchtbare Aarde. Hoofd-redacteur Bart Hommersen maakt met zijn redactieteam 4 keer per jaar een tijdschrift dat raakt en inspireert. Door de bijzondere keuze van onderwerpen, door de verhalen van en over inspirerende mensen en door de liefde en aandacht waarmee het wordt gemaakt. Zoals Bart het zelf zegt: ‘Vruchtbare Aarde biedt voeding voor de ziel’. Ja, zo voelt dat precies. Warm aanbevolen dus!

Klik op het logo hierboven om naar het artikel te gaan en hier voor de homepage van Vruchtbare Aarde zelf.


Hoofdredacteur Heleen Peverelli van Yoga Magazine kreeg met haar redactie spontaan zin om het bos in te gaan voor een helend bad en signaleert in de rubriek ‘What’s hot?’ de groeiende aandacht voor shinrin yoku (klik hier) . Lezers krijgen er een inspirerende oefening uit Het kleine shinrin-yoku boek bij, zodat ze zelf kunnen ervaren dat het bos ook als het koud is een helende plek kan zijn!(‘Heilige nacht’, klik hier).


Kari van Hoorick van Plus Magazine Vlaanderen ging voor een bad het bos in met Academy-oprichter Natascha Boudewijn (klik op het logo om naar het artikel te gaan)


Artikel & interview van Margriet de Groot in Seasons Magazine, inclusief jubileumactie voor lezers (klik op het logo om naar het artikel te gaan)


Interview in GezondNu met Natascha Boudewijn (klik op het logo om naar het artikel te gaan)


Artikel in het Duitse magazine We Love Living over Natascha Boudewijn (klik op de cover om naar het artikel te gaan)


 

Artikel van Tanja Dierckx – chef human interest & cultuur van de Vlaamse glossy Feeling – die met ons mee ging voor een bosbad (klik op het logo om naar het artikel te gaan).


Die Kraft der Pflanzen spüren (de kracht van planten voelen): portret van Natascha Boudewijn in het Duitse boek Flower Ladies van Karin Heimberger-Preisler (klik op de cover om naar het portret te gaan).


In de 6e editie van Klein Wonen Magazine over ons nieuwe boek ‘Leef met het seizoen’: “De fotografie alleen al is het kopen van dit boek meer dan waard, maar het moet vreemd lopen wil je door Natascha niet geïnspireerd raken!” Klik hier voor de recensie in dit inspirerende tijdschrift!

Copyright © 2020 Shinrin Yoku Academy