In de media

Op 22 september 2019 zond de NTR op Nederland 2 het programma Iedereen Verlicht uit, waarin presentator Narsingh Balwantsingh deelnam aan de workshop Kennismaken met shinrin yoku van de Academy. De kijker krijgt niet alleen een beeld van wat bosbaden nu eigenlijk is, maar maakt ook kennis met Academy-oprichter Natascha Boudewijn. Klik op het logo of hier om deze uitzending te bekijken (vanaf 18’min begint het gedeelte over ons, maar de hele uitzending is zeer de moeite waard:-)!


 

Oprecht trots met de publicatie van haar verhaal in Vruchtbare Aarde is oprichter van de Academy Natascha Boudewijn. Hoofd-redacteur Bart Hommersen maakt met zijn redactieteam 4 keer per jaar een tijdschrift dat raakt en inspireert. Door de bijzondere keuze van onderwerpen, door de verhalen van en over inspirerende mensen en door de liefde en aandacht waarmee het wordt gemaakt. Zoals Bart het zelf zegt: ‘Vruchtbare Aarde biedt voeding voor de ziel’. Ja, zo voelt dat precies. Warm aanbevolen dus!

Klik op het logo hierboven om naar het artikel te gaan en hier voor de homepage van Vruchtbare Aarde zelf.


Hoofdredacteur Heleen Peverelli van Yoga Magazine kreeg met haar redactie spontaan zin om het bos in te gaan voor een helend bad en signaleert in de rubriek ‘What’s hot?’ de groeiende aandacht voor shinrin yoku (klik hier) . Lezers krijgen er een inspirerende oefening uit Het kleine shinrin-yoku boek bij, zodat ze zelf kunnen ervaren dat het bos ook als het koud is een helende plek kan zijn!(‘Heilige nacht’, klik hier).


Kari van Hoorick van Plus Magazine Vlaanderen ging voor een bad het bos in met Academy-oprichter Natascha Boudewijn (klik op het logo om naar het artikel te gaan)


Artikel & interview van Margriet de Groot in Seasons Magazine, inclusief jubileumactie voor lezers (klik op het logo om naar het artikel te gaan)


Interview in GezondNu met Natascha Boudewijn (klik op het logo om naar het artikel te gaan)


Artikel in het Duitse magazine We Love Living over Natascha Boudewijn (klik op de cover om naar het artikel te gaan)


 

Artikel van Tanja Dierckx – chef human interest & cultuur van de Vlaamse glossy Feeling – die met ons mee ging voor een bosbad (klik op het logo om naar het artikel te gaan).


Die Kraft der Pflanzen spüren (de kracht van planten voelen): portret van Natascha Boudewijn in het Duitse boek Flower Ladies van Karin Heimberger-Preisler (klik op de cover om naar het portret te gaan).

Copyright © 2019 Shinrin Yoku Academy