Bosbad op verzoek

 
Met een eigen groep het bos in voor een helend bad? Dat kan!

Het is bij de Academy ook mogelijk om een bosbad op verzoek te doen. Voorwaarde daarbij is wel dat alle deelnemers zelf ook daadwerkelijk willen deelnemen. Geen bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes dus bij ons, en ook geen andere events waarbij mensen ‘verrast’ worden. Wél gelijkgestemden die de natuur samen, in hun eigen groep, op deze magische manier willen ervaren.

De reden daarvoor is dat bosbaden vanuit de Academy-filosofie gaat over jezelf heel bewust openen voor de natuur. Alleen dán kun je een werkelijke verbinding gaan ervaren en neem je een bosbad volgens onze methode. En dat lukt niet zomaar als mensen niet vanuit zichzelf willen deelnemen aan een bosbad. 


 
Praktische informatie
  • workshop ‘Kennismaken met shinrin yokuop verzoek
  • minimaal 5 en maximaal 6 deelnemers
  • gegarandeerd alleen voor jouw eigen gezelschap
  • vrije keuze datum (in overleg met Academy)
  • prijs € 45,- per persoon, inclusief 21% btw*)
  • inclusief thee van ingrediënten uit het bos en zoete lekkernij uit de keuken van Greendelicious
  • op landgoed De Horsten in Wassenaar

*) de prijs inclusief btw geldt voor particuliere deelname. Bij zakelijke deelname is deze prijs exclusief 21% btw. Je ontvangt een factuur voor zakelijke administratie.


 
Locatie

Het bosbad vindt plaats op een eeuwenoud landgoed in Wassenaar. Het landgoed is goed bereikbaar per auto en er is gratis parkeergelegenheid. Het is per OV ook te bereiken, hoewel het dan nog circa 15 minuten lopen is vanaf NS station Voorschoten. 


 
Zakelijke samenwerkingen op andere locaties

In het geval van een zakelijke samenwerking – bijvoorbeeld het verzorgen van workshops bosbaden tijdens retreats, seminars en festivals met een duidelijk spirituele component, of ‘aan huis‘, bijvoorbeeld bij landelijk gelegen duurzame restaurants en natuurhotels in binnen- en buitenland, is het vanzelfsprekend mogelijk om af te wijken van onze vaste natuurgebieden en in overleg een bosbad op maat op een andere locatie aan te bieden. Ook dan geldt dat de deelnemers hier zelf voor open moeten staan. 

Wij bereiden het bosbad dan vooraf voor op jouw locatie. In deze gevallen zijn groepen van minimaal 6 en maximaal 8 personen mogelijk. De prijzen van dergelijke zakelijke samenwerkingen wijken af van de hierboven genoemde tarieven, omdat ze afhankelijk zijn van de locatie, reistijd en benodigde voorbereiding, vereiste duur van het verblijf van de gids en de grootte van de groep. Vul het formulier hieronder in om contact met ons op te nemen.


 
Interesse?

Laat het ons weten! Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en sturen je een offerte op maat. Zodra die akkoord is ontvang je een aanbetalingsfactuur voor 50% van het totaalbedrag. Na afloop van het bosbad ontvang je de restfactuur.

Copyright © 2023 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue