Lig je ’s nachts wel eens wakker? Laat je meenemen op deze heerlijke reis naar de zachte kracht van de nacht, waarin je jouw liefdevolle gidsen ontmoet, die je verzorgen en beschermen en je naar een rustige en diepe slaap begeleiden. Deze geleide visualisatie brengt je niet alleen op fysiek, maar ook op geestelijk niveau naar een staat van diepe ontspanning.

Luister hier naar een fragment van deze visualisatie:


Methode

Het is wetenschappelijk bewezen dat geleide visualisatie een krachtig instrument is bij het verminderen van stress, depressie en angst en dat het helpt om je balans te herstellen en vertrouwen in het leven te versterken. Geleide visualisaties zijn dus uitermate geschikt om lekker bij in slaap te vallen! We maken gebruik van technieken uit het (Westers) sjamanisme en methoden als autogene training en creatieve visualisatie. We werken met jouw verbeeldingsvermogen en fantasie, omdat je daarmee op plaatsen in jezelf kunt komen waar je ratio vaak geen toegang toe heeft.


Praktische informatie

Duur: 40 minuten
Muziek: All loving angel van Christopher Lloyd Clarke
Houding: liggen

Je kunt deze visualisatie het beste doen als je al in je bed ligt. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is je over te geven aan je verbeeldingsvermogen en je fantasie…..Als je merkt dat je toch weer met datgene bezig bent wat jou uit je slaap houdt, dan hoef je alleen met je aandacht weer terug te komen bij de stem en de muziek.


Prijs

€ 9,95

Betaal via onderstaande knop en ontvang het MP3-bestand van deze fijne visualisatie automatisch in je mail!


Terug naar het overzicht van geleide visualisaties

Copyright © 2024 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue