Individuele begeleiding

Waarom vinden we het vaak zo moeilijk om ons hart te volgen? Om te luisteren naar wat ons werkelijk blij maakt, en het vertrouwen en de moed te vinden om het leven te leiden waarvan we dromen? Soms is het leven niet zo makkelijk en heb je behoefte aan begeleiding op je pad. Ook daarvoor kun je bij ons terecht!


Zij gingen je voor…

Marie van der Ven (Utrecht): “Af en toe heb ik in mijn hectische bestaan gewoon behoefte aan een luisterend oor. Het begon met één keer (Lucht je hart), maar ik heb inmiddels een strippenkaart (Levenslust) om af en toe een gesprek te hebben met Natascha. Soms wandelen we over het heerlijk rustige landgoed en een andere keer spreken we binnen af. Voor mij is zij die wijze, warme vrouw waar ik altijd al naar op zoek was en waar ik altijd terecht kan. Zij oordeelt niet en zal mij nooit vertellen wat ik moet doen, maar door mij af en toe een scherpe vraag te stellen brengt ze mij weer bij mijn innerlijke wijsheid. Ik gun iedereen iemand als Natascha om af en toe mee te kunnen praten!”

Lena van der Bruggen uit Brussel (België): “Het wonderbaarlijke aan ‘Ontdek je ware natuur‘ vond ik vooral dat in slechts een paar sessies de essentie van mijn leven in kaart werd gebracht. Natascha begeleidde mij met een frisse, onbevooroordeelde blik en hielp mij mijzelf stapsgewijs te ‘ont-dekken’. Zo kreeg ik zicht op patronen die ik nooit eerder opmerkte, maar die ik al jaren onbewust gebruik. Deze patronen blokkeerden mij om te (durven) leven vanuit wie ik ten diepste ben. Ik voelde ook wat mijn kracht is en hoe ik deze zielskwaliteiten kan inzetten om de patronen daadwerkelijk te gaan omvormen. Het zijn de bouwstenen die ik uit dit traject in mijn rugzak mee mag nemen en die mij zullen helpen om dit ingeslagen pad te durven blijven volgen.”

Ruud Kroese uit Amstelveen: “Natascha heeft mij aan de hand van de symboliek van de natuur weer in contact gebracht met mijn innerlijke wijsheid. Ik ontdekte mijn zielskwaliteiten en leerde ze bewust en op mijn eigen manier in het dagelijks leven in te zetten. In deze gekke, hectische wereld brachten de ontspannen sessies in de natuur mij steeds opnieuw rust in mijn hoofd. Ik heb ‘Ontdek je ware natuur‘ en de begeleiding van Natascha ervaren als een verademing. Ik val er nog steeds dagelijks op terug.”NEEM CONTACT OP

Wij werken op de prachtige landgoederen in Wassenaar en Voorschoten (tussen Leiden en Den Haag). Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met ons op, we vinden het altijd leuk om van je te horen. Maak gebruik van het formulier hiernaast of mail ons rechtstreeks via: info@shinrin-yoku.nl. Bellen kan ook: +31 (0)6 206 137 62.

Copyright © 2019 Shinrin Yoku Academy