Individuele begeleiding

“I took a walk in the woods and came out taller than the trees.”

– Henri David Thoreau  –

Waarom vinden we het vaak zo moeilijk om ons hart te volgen? Om te luisteren naar wat ons werkelijk blij maakt, en het vertrouwen en de moed te vinden om het leven te leiden waarvan we dromen? Soms is het leven niet zo makkelijk en heb je behoefte aan begeleiding op je pad.

Bij de Academy kun je terecht voor een bijzondere en inspirerende individuele reis in de natuur. Je wordt één-op-één, liefdevol en trefzeker begeleid zodat je in korte tijd – via de natuur – je ware natuur weer ont-dekt. Je ontdoet jezelf dus van alle lagen waaronder je je ware aard in de loop van je leven hebt verborgen. Het is dus een ware ont-dekkingsreis!

Je wordt begeleid door Natascha Boudewijn. Zij is een ervaren en gecertificeerd natuurtherapeut en oprichter van de Shinrin Yoku Academy©. Lees hier meer over Natascha en volg de link hieronder om meer te lezen over de inspirerende individuele reis Ont-dek je ware natuur!


Ont-dek je ware natuur

zicht op patronen & zielskwaliteiten

programma van 5 à 6 uitgebreide sessies van 2 uur

buiten werken met symboliek van natuurJe bent van harte welkom!

Momenteel is er een wachtlijst voor de individuele begeleiding. Ben je geïnteresseerd en wil je bericht zodra Natascha weer ruimte heeft voor nieuwe cliënten? Meld je dan via dit formulier aan!
(copyright portret Natascha: Juliëtte van Eijsden)

Copyright © 2022 Shinrin Yoku Academy