Individuele begeleiding

 

“I took a walk in the woods and came out taller than the trees.”

– Henri David Thoreau  –

Waarom vinden we het vaak zo moeilijk om ons hart te volgen? Om te luisteren naar wat ons werkelijk blij maakt, en het vertrouwen en de moed te vinden om het leven te leiden waarvan we dromen? Soms is het leven niet zo makkelijk en heb je behoefte aan begeleiding op je pad. Ook daarvoor kun je bij ons terecht! Wij bieden voor ieder wat wils. Het maakt niet uit of je liever eenmalig een goed gesprek hebt met iemand die er 100% voor jou is of dat je in een traject van 5 weken met de hulp van het bos thuis wilt komen in jezelf. Het gaat ons erom dat jij de weg weer vindt naar wie je ten diepste bent. 

Je wordt begeleid door Natascha Boudewijn. Zij is een ervaren en gecertificeerd natuurtherapeut en oprichter van de Shinrin Yoku Academy©. Lees hier meer over Natascha.


Zij gingen je voor!


Je bent van harte welkom!

Ben je geïnteresseerd in de individuele begeleiding? Neem contact op met Natascha via dit formulier of stuur haar rechtstreeks een mail: natascha@shinrin-yoku.nl. Zij neemt na ontvangst van je bericht zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.
(copyright portret Natascha: Juliëtte van Eijsden)

Copyright © 2019 Shinrin Yoku Academy