Individuele begeleiding

 

“I took a walk in the woods and came out taller than the trees.”

– Henri David Thoreau  –

Waarom vinden we het vaak zo moeilijk om ons hart te volgen? Om te luisteren naar wat ons werkelijk blij maakt, en het vertrouwen en de moed te vinden om het leven te leiden waarvan we dromen? Soms is het leven niet zo makkelijk en heb je behoefte aan begeleiding op je pad.

Bij de Academy kun je terecht voor een bijzondere en inspirerende individuele reis in de natuur. Je wordt één-op-één, liefdevol en trefzeker begeleid zodat je in korte tijd – via de natuur – je ware natuur weer ont-dekt. Je ontdoet jezelf dus van alle lagen waaronder je je ware aard in de loop van je leven hebt verborgen. Het is dus een ware ont-dekkingsreis!

Je wordt begeleid door Natascha Boudewijn. Zij is een ervaren en gecertificeerd natuurtherapeut en oprichter van de Shinrin Yoku Academy©. Lees hier meer over Natascha en volg de link hieronder om meer te lezen over de inspirerende individuele reis Ont-dek je ware natuur!


Ont-dek je ware natuur

zicht op patronen & zielskwaliteiten

programma van 5 à 6 uitgebreide sessies van 2 uur

buiten werken met symboliek van natuur


Tijdelijke cliëntenstop
Wegens drukte in de begeleidingspraktijk nemen wij momenteel geen nieuwe cliënten aan. Wil je dat wij je een seintje geven als er weer ruimte is? Meld je dan hieronder aan! Hopelijk tot snel in het bos.Je bent van harte welkom!

Ben je geïnteresseerd in de individuele begeleiding? Neem contact op met Natascha via dit formulier of stuur haar rechtstreeks een mail: natascha@shinrin-yoku.nl. Zij neemt na ontvangst van je bericht zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.
(copyright portret Natascha: Juliëtte van Eijsden)

Copyright © 2021 Shinrin Yoku Academy