Individueel aanbod

 

“It is your birthright to shine as brightly as the stars above you.”

Sandra Ingerman

 

Bij de Academy kun je terecht voor bijzondere en inspirerende individuele reizen in én met het bos. Je wordt 1-op-1, liefdevol en trefzeker begeleid. Gedurende een splinternieuwe reis van een heel jaar langs de 8 Keltische jaarfeesten, in een verrassend programma van 5 individuele sessies, of in een enkele sessie met een goed gesprek. De keuze is aan jou! Klik op de foto’s hieronder voor meer informatie en om je aan te melden


Wat spreekt jou aan?

Misschien vind je dit ook interessant?

Thuiscursus op individuele basis
In Forest Whispers – een thuiscursus die je individueel volgt – neemt het bos je mee op een magische en helende reis. Je leert de taal van het bos te verstaan en maakt er kennis met de wijze en liefdevolle gidsen die daar op je wachten: bomen, wilde kruiden en bloemen, vogels en andere dieren. Zij brengen je bij een oneindig oude wijsheid, diep in jou, en naar een leven vanuit jouw schitterende licht. Klik op de foto hieronder voor meer informatie.

Reizen buiten tijd en ruimte
In onze geleide visualisaties nemen we je mee naar jouw stille innerlijke bos. We maken gebruik van technieken uit het (Westers) sjamanisme en methoden als autogene training en creatieve visualisatie. We werken met jouw verbeeldingsvermogen en fantasie, omdat je daarmee op plaatsen in jezelf kunt komen waar je ratio vaak geen toegang toe heeft. Benieuwd? Klik op de foto hieronder!

Copyright © 2023 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue