Opleidingen


“Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen – op de een of andere manier kennen zij het pad dat je moet gaan.”

– Steve Jobs –

Onze opleidingen zijn spirituele reizen door de natuur en in jezelf. Onder liefdevolle en deskundige begeleiding leer je, binnen de veiligheid van een kleine groep gelijkgestemden, om je intuïtie meer ruimte te geven, de symboliek van de dieren, planten en bomen uit het bos in je leven toe te laten en je weer volledig te verbinden met de magie van de natuur. De opleidingen volgen het ritme van de oude Keltische seizoenen en duren steeds een jaar. Kijk hieronder voor ons huidige opleidingsaanbod.


Opleiding tot gecertificeerd Gids Shinrin Yoku©

Intuïtieve ontwikkeling via de natuur

De New York Times noemde shinrin yoku al ‘the new yoga’ en in de media in Nederland en Vlaanderen wordt het dé trend van 2019 genoemd. Wat ons betreft blijft het niet bij een trend, maar blijven we de kracht van de natuur met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom is het ons een waar genoegen jou te verwelkomen als deelnemer aan de jaaropleiding tot gecertificeerd Gids Shinrin Yoku©! 


Verdiepingsjaar

Leven en werken volgens je ware natuur


Bij een aantal deelnemers is na het eerste opleidingsjaar het verlangen om volledig te durven leven en werken vanuit hun ware natuur groter geworden. Deze nieuwe opleiding beantwoordt aan dit verlangen en voorziet in de behoefte om een nieuw jaar lang op pad te gaan in de magie van de natuur! Het biedt 8 nieuwe, inspirerende dagen in de beschermde omgeving van het bos, in een groep met gelijkgestemden. Voor diegenen die na het behalen van het certificaat als Gids Shinrin Yoku© (of in een vergelijkbaar beroep) werken, zal dit verdiepingsjaar tot een vanzelfsprekender samenwerking met het universum leiden. De begeleiding van anderen gaat daardoor als vanzelf en voelt als een tweede natuur. 

Copyright © 2019 Shinrin Yoku Academy