Opleidingen


“Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen – op de een of andere manier kennen zij het pad dat je moet gaan.”

– Steve Jobs –

Onze opleidingen zijn spirituele reizen door de natuur en in jezelf. Onder liefdevolle en deskundige begeleiding leer je, binnen de veiligheid van een kleine groep gelijkgestemden, om je intuïtie meer ruimte te geven, de symboliek van de dieren, planten en bomen uit het bos in je leven toe te laten en je weer volledig te verbinden met de magie van de natuur. De opleidingen volgen het ritme van de oude Keltische seizoenen en duren steeds een jaar. Kijk hieronder voor ons huidige opleidingsaanbod.


Opleiding tot gecertificeerd Gids Shinrin Yoku©

Intuïtieve ontwikkeling via de natuur

De New York Times noemde shinrin yoku al ‘the new yoga’ en in de media in Nederland en Vlaanderen wordt het dé trend van het nieuwe decennium genoemd. Wat ons betreft blijft het niet bij een trend, maar blijven we de kracht van de natuur met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom is het ons een waar genoegen jou te verwelkomen als deelnemer aan de jaaropleiding tot gecertificeerd Gids Shinrin Yoku©! 


Verdiepingsjaar

Leven en werken volgens je ware natuur


Bij sommige deelnemers van de jaaropleiding tot Gids Shinrin Yoku©, groeit het verlangen om volledig te durven leven en werken vanuit hun ware natuur. Dit verdiepingsjaar beantwoordt aan dit verlangen. Het biedt niet alleen inspirerende en praktische tools om de jaarfeesten nog meer in het dagelijkse leven te integreren, het leidt ook tot een (nog) vanzelfsprekender samenwerking met het universum. Diegenen die met anderen (willen) werken, ervaren dat de begeleiding meer als vanzelf gaat en aan gaat voelen als een tweede natuur. 

Copyright © 2022 Shinrin Yoku Academy