Workshop nieuwe Gidsen Shinrin Yoku

Voor wie?

Deze workshop is exclusief voor de nieuwe Gidsen Shinrin Yoku die al bosbaden begeleiden of de intentie hebben om dat in de nabije toekomst te gaan doen. De workshop is niet bedoeld voor wie nog nooit een bosbad heeft begeleid en ook geen concrete plannen heeft om dat te gaan doen. Deelnemers aan deze workshop hebben in september 2023 hun certificaat behaald.


Wat gaan we doen?

De workshop heeft een praktische opzet en er is veel gelegenheid tot het stellen van vragen. Natascha neemt je in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers mee het bos in voor een bosbad zoals dat bij de Academy wordt gegeven. Maar dit is natuurlijk geen ‘gewoon’ bosbad, maar een workshop waarbij de nieuwe Gidsen na elk onderdeel de gelegenheid krijgen tot het stellen van vragen. Na afloop komen er, als daar behoefte aan is, algemene, praktische zaken aan bod, zoals aansprakelijkheid, prijs voor een bosbad, marketing/communicatie.

Locatie & tijden

Deze workshop vindt plaats op landgoed De Horsten, waar we zoals altijd op het parkeerterrein bij de hoofdingang verzamelen (Papeweg 36, Wassenaar – dit is de ingang waar we de jaaropleiding zijn gestart én waar je de laatste dag te gast was). Voor elke datum geldt dat we elkaar om 9.45 uur op het parkeerterrein treffen. De duur van de workshop is afhankelijk van het aantal vragen natuurlijk, maar we gaan ervan uit dat het tot ongeveer 12.30 uur zal duren (maar houdt svp ook rekening met eventuele uitloop).


Kosten

Deelname is gratis; deze workshop hoort nog bij de jaaropleiding tot Gids Shinrin Yoku omdat Natascha er zeer aan hecht al diegenen die graag als Gids aan de slag willen ook in praktische zin zo goed mogelijk op weg te helpen!


Data

DatumTijdLocatieStatus
Vrijdag 27 oktober 202310.00 – ca 12.30 uurWassenaar GEANNULEERD wegens te weinig deelnemers
Donderdag 30 november 202310.00 – ca 12.30 uurWassenaarNog 5 van 8 vrij

aanmelden

Je kunt je hieronder aanmelden. De workshops gaan door met minimaal 4 deelnemers.

  • Kies hier svp eerst een datum!

Copyright © 2024 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue