Aanbod

 

De Academy biedt voor ieder wat wils om kennis te maken met de helende kracht van het bos! Hieronder vind je het overzicht van ons aanbod.

Workshops

Maak in één ochtend kennis met shinrin yoku! In de workshop ‘Kennismaken met shinrin yoku’ leer je hoe je je tempo verlaagt, je zintuigen activeert en met de hulp van het bos meer in het hier-en-nu kunt zijn. Je maakt kennis met ‘jouw boom’ en komt (weer) in contact met je intuïtie. Klik hier voor meer informatie.

Jaaropleiding Gids Shinrin Yoku

De Academy is het allereerste instituut in Europa met een professionele jaaropleiding tot Gids Shinrin Yoku. Deze holistische opleiding bereidt jou tot in de puntjes voor op het werken met de helende kracht van het bos en laat je ook zélf de magie van de natuur op fysiek, geestelijk en zielsniveau ervaren. Klik hier voor meer informatie.

Bostherapie

Academy-oprichter en gecertificeerd natuurcoach Natascha Boudewijn biedt ook individuele bostherapie aan. Natascha: “Het bos helpt je om afstand te nemen en rustig te worden. We gaan samen op pad en werken met de symbolen en metaforen die we in de natuur vinden. Dat brengt jou op heel effectieve manier terug bij je gevoel en ‘uit je hoofd’. Dus door de natuur actief in te zetten, coach ik je naar je eigen innerlijke wijsheid en intuïtie. Zodat je voortaan kunt gaan leven vanuit je ware natuur”. Klik hier voor meer informatie.

Boek

Wie zich liever eerst zelf in shinrin yoku verdiept, vindt in ons praktische handboek bijna 30 inspirerende oefeningen om mee aan de slag te gaan! Het kleine shinrin-yoku boek’ heeft een klein formaat, zodat je het makkelijk mee kunt nemen in je tas. Klik hier voor meer informatie.

Copyright © 2024 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue