Aanmelden Verdiepingsjaar 2022 – 2023

 
Geweldig dat je je wilt aanmelden!
Lees eerst onderstaande punten alsjeblieft goed door: 
 • De registratie is momenteel exclusief voor (oud)deelnemers van de Academy geopend. 
 • Na inschrijving ontvang je eerst een automatische ontvangstbevestiging. Na uiterlijk 3 werkdagen ontvang je een persoonlijk bericht of je inderdaad kunt deelnemen aan deze opleiding. 
 • Geef ook nu alsjeblieft je motivatie zo helder mogelijk weer. 
 • De factuur ontvang je na de formele, persoonlijke bevestiging dat je deel kunt nemen aan het Verdiepingsjaar. Je deelname is dan na betaling helemaal definitief (binnen de wettelijke termijn van twee weken na ontvangst van de factuur, tevens jouw bedenktermijn).
 • Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen: geef dit hieronder svp aan op het formulier. 
 • Indien de betaling niet binnen de gestelde termijn wordt voldaan, heeft de Shinrin Yoku Academy het recht de gereserveerde plek te laten vervallen. 

Klik hier om weer naar de algemene pagina over het Verdiepingsjaar te gaan (inhoud, overzicht data en overige praktische info).


AANMELDFORMULIER

Zodra je je hebt ingeschreven en dit formulier hebt verstuurd, ontvang je een automatische melding op dit scherm én in je mail. Niets ontvangen? Dan kan het zijn dat je één of meerdere velden niet of niet goed hebt ingevuld; dit wordt dan op deze pagina met rode markeringen aangegeven: probeer het dan opnieuw, want je aanmelding is in dat geval niet correct binnen gekomen! (De bevestiging kan ook in je spammap belanden, dus check die svp ook even).

 • MM slash DD slash JJJJ
  Wij factureren het lesgeld normaliter in één keer. Je betaalt binnen twee weken na aanmelding en daarna is jouw deelname definitief. Voor wie niet in één keer wil of kan betalen, bieden wij de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen: de ene helft binnen twee weken na aanmelding en de andere helft in september, vlak voor het begin van de opleiding. Na betaling van de eerste helft is jouw deelname ook definitief. De meerkosten van betalen in twee termijnen bedragen € 80,-.
 • Indien je deze opleiding zakelijk wilt volgen, vul hierboven dan svp je bedrijfsnaam en -adres in, zodat wij de factuur op naam van je bedrijf kunnen zetten.
 • Geef hier alsjeblieft duidelijk je motivatie aan om dit jaar te willen volgen.

Copyright © 2024 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue