Winactie De Heilige Natuur

Van uitgeverij Noordboek mogen wij dit prachtig en ontroerende boek onder onze lezers verloten!

Twaalf inheemse en religieuze leiders uit verschillende werelddelen spreken zich in dit prachtige boek uit over de heiligheid van de natuur. Hun eeuwenoude wijsheden inspireren ons om anders te gaan denken over onze omgang met alles wat leeft.

Wijsheid en kwetsbaarheid
Dit boek maakt je stil. Daarmee past het volledig in deze stille tijd van het jaar. Het helpt je om pas op de plaats te maken. Te reflecteren. Wat kun en wil je zelf anders doen om bij te dragen aan het helen van de wereld, van alle leven op Aarde? De leiders in dit boek inspireren met hun kracht en wijsheid, maar ook hun kwetsbaarheid en moed. Ze geloven in hun boodschap en durven ervoor op te staan. Net als de auteurs overigens, de veelzijdige hoogleraar Pim Martens en dierenbeschermengel Marloes van de Goor, directeur onder andere van Institute for Animal Ethics.

Winnen?
Van Uitgeverij Noordboek mogen wij een exemplaar van dit inspirerend boek verloten onder jullie, als trouwe lezers van onze nieuwsbrief! Een prachtig cadeau met een hoopgevende boodschap om het nieuwe jaar mee te beginnen.  

winactie

  • Meld je hieronder aan voor dit boek.
  • De actie loopt tot en met januari 2024.
  • Het boek wordt verloot onder de inzenders.
  • Iedereen mag één keer deelnemen.
  • De winnaar ontvangt een bericht in de mail.

Succes!

  • We laten je na het beëindigen van de winactie via de mail weten of je in de prijzen bent gevallen.

Copyright © 2024 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue