Winactie februari/maart


‘Een absolute aanrader voor iedereen die planten en kruiden wil gebruiken voor mentaal welzijn’, is de belofte aan potentiële lezers van dit boek. Dat klonk ons natuurlijk als muziek in de oren! De mensen van uitgeverij Sterck & De Vreese waren zo vriendelijk ons een recensie-exemplaar te sturen, zodat we zelf konden beoordelen of deze belofte inderdaad wordt waargemaakt. En ja hoor….lees hieronder zelf of het jou ook zo aanspreekt en laat ons weten waarom je een exemplaar van dit mooie boek zou willen winnen.

Moeder-dochter-duo
Dit boek van moeder en dochter Elaine en Nicolette Perry brengt een schat aan informatie samen over planten die ons kunnen helpen bij het inslapen, het verlichten van pijn, het verbeteren van het geheugen en het vinden van rust in je hoofd. En….zonder vervelende bijwerkingen van conventionele medicijnen! Vaak groeien de planten gewoon in je tuin, sommigen zijn weliswaar uitheems, maar dan weer makkelijk te vinden bij natuurvoedingswinkels.

Bluesboosters
Het boek biedt een fijne indeling naar effect, denk aan hoofdstukken die zijn gewijd aan ‘Bluesboosters’, ‘Slaapbevorderaars’ en ‘Extra energieboosters’. In elk hoofdstuk worden vervolgens de planten uitgebreid geportretteerd, inclusief inspirerende recepten en praktische doe-tips. Zo maken de auteurs het je gemakkelijk om de planten ook in je dagelijkse leven te gebruiken. Een aanrader dus inderdaad voor iedereen die planten en kruiden wil gebruiken voor mentaal welzijn.

Het boek heeft mooie kleurenfoto’s, 240 pagina’s en is in de boekhandel te koop voor € 24,95.


winactie

We mogen een exemplaar van dit mooie boek verloten onder de lezers van onze nieuwsbrief! Kans maken? Meld je hieronder aan en vertel waarom jij het boek graag zou willen winnen! Meedoen kan tot en met 15 maart 2023.

  • We laten je na het beëindigen van de winactie via de mail weten of je in de prijzen bent gevallen.

Copyright © 2023 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue