Retreats

Midzomer-retreat 2019

Vrijdag 21 juni 2019 staat er weer een eendaagse natuur-retreat op het programma bij de Academy! Op deze bijzondere dag is het Midzomer: de zomerzonnewende vindt plaats. De zon staat nu het dichtste bij ons, levend op het Noordelijk halfrond. Tijdens Midzomer, ook wel Litha genoemd, duurt de dag het langst en de nacht het kortst. Voor ons is dit het begin van de zomer, maar voor de oude Kelten en Germanen markeerde dit feest het midden van de zomer- vandaar ook Midzomer!

Voor wie?

Als je de wens hebt om je meer aan te sluiten op het ritme van de natuur, maar je kunt daar nog wel wat inspiratie voor gebruiken, dan is deze mini-retreat perfect voor jou! Ook als je ‘gewoon’ op zoek bent naar rust en stilte en een dag voor jezelf, is dit een prachtig cadeau.

Wat leer je?

Je sluit je in een kleine groep gelijkgestemden door middel van geleide visualisaties en uitnodigingen van het bos aan op de vitaliserende energie die je tijdens Midzomer kunt ervaren in de natuur. In een veilige en vertrouwde omgeving open je je zintuigen, kom je ‘uit je hoofd’ en maak je weer contact met je intuïtie. Op deze dag krijg je de inspiratie die je nodig hebt om ook in je dagelijks leven vaker contact te maken met het rustgevende ritme van Moeder Natuur. We gaan in een kleine groep op stap, maar het is vooral een individuele ervaring.

Wie begeleidt deze retreat en waar vindt het plaats?

Je gaat op pad met gecertificeerd natuurtherapeut en oprichter van de Academy, Natascha Boudewijn. Zij neemt je mee over een prachtig oud landgoed in Wassenaar. Er zijn hier geen honden, veel oude bomen en er is weinig afleiding. Het is een groene oase in de drukke en hectische Randstad. De locatie is goed te bereiken met het OV en de auto. Je kunt er gratis parkeren. Deelnemers ontvangen bij de bevestiging de exacte locatie en praktische informatie.

Wanneer?

Deze Midzomer-retreat vindt plaats op vrijdag 21 juni 2019, van 10.00 tot circa 16.00 uur.

DE RETREAT IS VOLGEBOEKT!

Alles op een rij

 • Een hele dag groene wellness onder professionele begeleiding
 • 100% tijd voor jou om uit te rusten & je aan te sluiten op de zonnekracht in de natuur
 • Geleide visualisaties, stiltewandelingen en uitnodigingen van het bos
 • Home made, veggie lunch uit de keuken van Greendelicious
 • Samenzijn met gelijkgestemden
 • We werken in een kleine groep van maximaal 6 personen met het oog op persoonlijke aandacht en een zo optimaal mogelijke beleving van het bos

Jouw investering

De prijs voor deze eendaagse retreat bedraagt € 125,- (inclusief dagkaart van het landgoed en lunch).

Deze prijs is inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor zzp-ers bedrijven*)

*) Ben jij zzp-er en wil je deze retreat zakelijk volgen? Dat kan! Vink hieronder in het boekingsformulier aan dat je deze workshop zakelijk volgt. Wij sturen je na betaling zo snel mogelijk een factuur.

Voorwaarden om mee te doen

 • je staat open voor de natuur en dit onderwerp
 • je telefoon staat uit
 • je bent goed ter been

De natuur is altijd mooi en heilzaam, de retreat gaat dus met wat regen ook gewoon door. Alleen bij noodweer (code oranje of rood) wordt de workshop geannuleerd. Je wordt daarover uiterlijk één dag vooraf per mail geïnformeerd. Zie ook de Algemene Voorwaarden onderaan deze site. 

Aanmelden en betalen

Aanmelden is niet meer mogelijk: deze retreat is volgeboekt! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten van de Academy? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief – via de homepage (scroll iets naar beneden).

Je kunt je hieronder aanmelden voor de Midzomer-retreat en meteen betalen via ons automatische betaalsysteem. De boeking is definitief als je na betaling een bevestigingsmail van ons ontvangt. Niets ontvangen? Stuur ons dan svp een mailtje: info@shinrin-yoku.nl. Eenmaal geboekt en betaald kan de retreat niet meer worden geannuleerd. Je kunt je plaats wel doorgeven aan iemand anders: stel ons daar vooraf via info@shinrin-yoku.nl svp wel tijdig van op de hoogte.

Bestel Het kleine Shinrin-Yoku boek van Natascha Boudewijn ook meteen en ontvang het bij de retreat (naar wens gesigneerd)! Je kunt hieronder in het aanmeldingsformulier aangeven of je het boek na afloop van de retreat wilt ontvangen. Je rekent het dan meteen af, samen met de deelname voor de retreat.


 • Prijs: 37,50 € Aantal:
 • Prijs: 45,50 € Aantal:
  Je neemt als ZZP-er of namens een bedrijf deel en wilt een factuur ontvangen voor je zakelijke administratie. De prijs van de workshop is voor jou 37,50 € exclusief 21% btw. Inclusief btw komt het deelnamebedrag op 45,50 €
 • Vermeld hier boven de namen van de deelnemers (inclusief jij zelf)
 • Prijs: 125,00 € Aantal:
 • Prijs: 151,25 € Aantal:
  Je neemt als ZZP-er of namens een bedrijf deel en wilt een factuur ontvangen voor je zakelijke administratie. De prijs van de retreat is voor jou 125 € exclusief 21% btw. Inclusief btw komt het deelnamebedrag op € 151,25
 • Vermeld hier boven de namen van de deelnemers (inclusief jij zelf)
 • Prijs: 14,99 € Aantal:
  Bestel en betaal het nieuwe boek van Natascha Boudewijn hier en ontvang het meteen bij de workshop (naar wens ter plaatse gesigneerd!)
 • 0,00 €

Copyright © 2019 Shinrin Yoku Academy