Online cursusaanbod

“Life is Earth school, and you go through many adventures and challenges that support growth and evolution”

– Sandra Ingerman –

Het corona-virus dat de wereld in no time stil heeft gelegd, zorgt bij de Academy voor beweging. In positieve zin. Mensen begeven zich massaal de natuur in, om daar de helende effecten op lichaam, geest en ziel te ervaren. Het tot stilstand komen van onze drukke levens doen velen meer dan ooit beseffen dat het anders moet. Maar waar begin je? Hoe kom je erachter wat je werkelijk wilt in je leven? Door eerst het contact met jezelf te herstellen. En het bos kan je daar op een magische manier bij begeleiden. Dat is precies waar onze online cursus Forest Whispers over gaat.

De registratie voor deze prachtige reis naar jouw diepste zelf wordt binnenkort voor de eerste keer geopend. Ben je nu al benieuwd? Via onderstaande link lees je er alles over! Je kunt je daar ook aanmelden voor de geïnteresseerdenlijst, zodat je als eerste op de hoogte bent als de registratie open gaat!


Geleide visualisaties

Probeer onze heerlijke geleide visualisaties ook eens uit. We nemen je mee naar jouw innerlijke bos, buiten tijd en ruimte…


Copyright © 2023 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue