Lucht je hart!

 

Soms zit het leven even tegen. Of blijf je maar malen over een probleem. Lijd je aan keuzestress. Of heb je gewoon zin je hart eens goed te luchten. Je zou wel met iemand willen praten die de tijd neemt en echt naar je luistert. Juist geen vriend of vriendin, maar iemand die je niet of nauwelijks kent, en die je af en toe een vraag stelt waardoor je je leven vanuit een ander perspectief beziet. Iemand die jou niet vertelt wat je zou kunnen doen, maar die jou helpt de antwoorden op je vragen bij jezelf te vinden.


Hoe het werkt

De keuze is aan jou: we lopen over een fijn landgoed of we drinken een kop koffie of thee op een prettige binnenlocatie (zie hieronder). Je bent verzekerd van een luisterend oor, geduld en deskundige begeleiding om weer bij je innerlijke wijsheid te komen. Want we weten uiteindelijk allemaal precies wat goed voor ons is, alleen zijn we soms niet meer bij machte om bij die innerlijke stem te komen. Je gaat opgelucht en met frisse moed weer weg. Zin in? Je bent van harte welkom!

Voor wie het fijn vindt om van tijd tot tijd bij te praten, bieden wij op verzoek ‘Levenslust‘, een ‘strippenkaart’ van 5 gesprekken, met een korting van € 49,-!


Jouw investering

Gesprek 1 à 1,5 uur € 99,-*)

*) inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven en zelfstandigen

Afhankelijk van de aanleiding voor de begeleiding in de natuur en van jouw persoonlijke situatie, kun je mogelijk (een deel van) de kosten terug krijgen. Klik hier voor meer informatie.


Locatie

‘Lucht je hart’ wordt gegeven op het eeuwenoude landgoed Duivenvoorde in Voorschoten. Je kunt ook kiezen voor een binnenlocatie: het sfeervolle Hof van Duivenvoorde op het landgoed of het gezellige Bij57 in het oude centrum van Voorschoten.

Woon je te ver weg? Geen probleem: deze dienst bieden wij ook telefonisch aan!


Jouw begeleider

Natascha Boudewijn is jouw gesprekspartner. Zij is een ervaren en gecertificeerd natuurtherapeut en oprichter van de Shinrin Yoku Academy©. Natascha werd onder andere in Portugal opgeleid door de ‘moeder van natuurcoaching’, Nanette Kant en verdiept zich sinds een aantal jaar in het westers sjamanisme. Daarnaast heeft zij ruim 20 jaar relevante ervaring als coachend leidinggevende en consultant in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Lees hier verder over haar achtergrond.


Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in of stuur Natascha zelf een mail met je naam, telefoonnummer en korte uitleg: natascha@shinrin-yoku.nl. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Afspraken van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 10 en 16 uur / bel-afspraken van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur.

 

Copyright © 2019 Shinrin Yoku Academy