Het leven als leraar

“Het leven overkomt je niet, maar is een liefdevol proces waar jouw ziel zelf doorheen wil gaan. ”

Natascha Boudewijn


Wat houdt het in?

Deze begeleiding is er voor diegenen die het dagelijkse leven (nog meer) willen leren zien als een leraar. Die de gebeurtenissen in hun leven willen gaan herkennen als de liefdevolle boodschappen die het in werkelijkheid zijn. Aanwijzingen op ieders pad, om de weg terug te kunnen vinden naar wie je ten diepste bent. Signalen om je te helpen je te her-inneren wat jouw ziel hier op Aarde komt doen. Enerzijds ten aanzien van het thema of de thema’s waarop je kennelijk nog iets te helen hebt. Anderzijds over het unieke cadeau dat jij hier komt brengen en over welke talenten je daarvoor hebt meegebracht.

We werken met de energie van de 8 jaarfeesten van onze verre voorouders, de oude Kelten en Germanen. Zodat je het Grote Levensritme steeds (of nog) beter in jezelf kunt gaan herkennen. Deze cyclische tijdsbeleving helpt je om ten diepste te gaan ervaren dat je als mens deel uitmaakt van een groter geheel. Dit helpt je om meer vertrouwen te voelen en rust te brengen in het leven van alledag.


Hoe werkt het?
 • Deze individuele begeleiding is niet face-to-face, maar telefonisch. Ontstaan vanuit de behoefte van een groeiend aantal mensen dat wel wil, maar niet kán deelnemen aan onze face-to-face begeleiding in het bos. Omdat zij te ver weg wonen, hun leven te hectisch is, of omdat het gewoon fijner voelt op deze manier.
 • We plannen elke 6 weken een bel-afspraak, rondom de data van de jaarfeesten dus. Je kunt zelf een wandeling in het bos maken tijdens het gesprek, of gewoon thuis blijven. Dat is aan jou. Belangrijk is natuurlijk dat je ruimte maakt om het gesprek in alle rust te kunnen voeren.
 • Elke sessie duurt ongeveer een uur. Je wordt uitgenodigd om te vertellen over je leven, waardoor we vanzelf het thema zullen vinden dat als een rode draad door jouw leven loopt en om aandacht vraagt. Je wordt geholpen gebeurtenissen en ontmoetingen te vertalen naar boodschappen van het leven. Je wordt je daarbij ook bewuster van je lichaam als belangrijke gids op je levenspad.
 • Je ontvangt tijdens elk gesprek tips om tussen de sessies mee aan de slag te gaan: het dagelijkse leven is dan immers de ‘school’ om het geleerde in de praktijk te gaan brengen. De tips kunnen boeken zijn, affirmaties, visualisaties, uitnodigingen om de natuur in te gaan, rituelen…. net wat op dat moment het beste bij jou past en het diepste resoneert. Wie dat op prijs stelt ontvangt ook adviezen over welke kruiden kunnen worden ingezet om de dagelijkse levensreis te ondersteunen.

Voor wie?

Deze begeleiding is er voor diegenen die veel in hun hoofd zitten, maar meer vanuit hun gevoel of intuïtie willen leren leven. Diegenen die vaak angst ervaren in het dagelijkse leven, over alles wat hen zou kunnen overkomen. Of zij die zichzelf eerder als ‘pechvogel’ zien als hen iets ergs overkomt dan als iemand die juist wordt geholpen door de voorzienigheid. Diegenen die zich voor alles en iedereen verantwoordelijk voelen en zichzelf daarbij vergeten. Zij die bewuster synchroniciteit in hun leven willen ervaren en zo hun vertrouwen willen sterken dat alles precies gaat zoals het moet gaan.

Alles wat er in je leven gebeurt, mooie dingen, maar ook dat wat je liever niet zou meemaken, dient immers ergens toe: alles draagt bij aan het (terug)vinden van het pad dat jouw ziel wil gaan. Je dat steeds opnieuw te her-inneren zorgt ervoor dat je je steeds meer kunt overgeven aan de regie van het leven zelf. In het volste vertrouwen dat het goed is. Daardoor durf je de controle meer en meer los te laten, kom je uit je hoofd en leer je je intuïtie te verstaan en te volgen.

Ook oud-deelnemers van onze opleidingen zijn natuurlijk van harte welkom!


Wat vinden anderen?

In het kort:
 • Persoonlijke begeleiding op maat, via de telefoon
 • Een keer per zes weken ongeveer een uur
 • Werken met de 8 jaarfeesten van de oude Kelten en Germanen
 • Uitgangspunt: het leven zelf als jouw leraar
 • Tips op maat: boeken, affirmaties, visualisaties, uitnodigingen en rituelen in de natuur
 • Werken met je lichaam als gids
 • Adviezen over kruiden die je kunnen ondersteunen in je dagelijkse leven

“Het leven nodigt je elke dag opnieuw met liefde uit om jezelf beter te leren begrijpen. Elke situatie, elke ontmoeting draagt bij aan jouw heling en groei. Het leven overkomt je niet, maar is een liefdevol proces waar jouw ziel zelf doorheen wil gaan”. 

Natascha boudewijn

Kosten
 • Per losse telefonische sessie van 1 uur: € 90,-*)
 • Bij afname 8 sessies in één keer (dus 1 hele cyclus van 8 jaarfeesten): € 700,-*)

*) inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven en zelfstandigen

Afspraken in overleg, op doordeweekse dagen, tussen 10 en 16 uur. Je kunt op elk moment van het jaar beginnen met deze begeleiding.


Jouw begeleider

Je wordt begeleid door Natascha Boudewijn. Zij laat zich in haar dagelijkse leven volledig leiden door wat zich aandient op haar pad. Het leven als leraar bracht haar sinds haar burn-out in 2016 bij een geheel ander leven in harmonie met de natuur, waar de Academy één van de vruchten van is. Ze heeft ruim 20 jaar relevante ervaring als coachend leidinggevende en consultant in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Lees hier verder over haar achtergrond.


Meld je aan!

Interesse? Je bent van harte welkom om je hieronder aan te melden. Natascha neemt binnen 3 werkdagen na jouw inzending contact met je op.

Copyright © 2023 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue