Goed gesprek

Eenmalige, individuele sessie in het bos

Wat houdt het in?

Voor wie behoefte heeft aan een goed gesprek over welk onderwerp dan ook. We gaan twee uur het bos in, zodat je stil kunt worden en afstand kunt nemen tot wat er in je leven speelt. We werken samen met het bos en met alles wat daar leeft. Je zult merken dat dit je naar je rechterhersenhelft brengt, waar je emoties, creativiteit en intuïtie huizen. Deze manier van werken zal een heel ander licht werpen op waar je op dit moment mee worstelt. Meer informatie over de samenwerking met het bos én ervaringen van anderen vind je hier.

In het kort:
  • Eenmalige sessie van circa 2 uur
  • Dagelijks leven even op afstand
  • Verrassend, nieuw perspectief
  • Buiten werken, in én met het bos en alles wat daar leeft
  • Inclusief heerlijke kop ‘Goed gesprek’ thee van biologische kruidenkwekerij Het Blauwe Huis

Praktische informatie

Locatie

Voor een goed gesprek gaan we naar een eeuwenoud landgoed in de levendige Randstad (omgeving van Voorschoten en Wassenaar). Het landgoed is ook per OV goed bereikbaar. Parkeerkosten zijn niet inbegrepen bij deze sessie en dienen ter plaatse te worden voldaan ( € 3,- dagkaart).


Kosten
  • 1 sessie
  • duur: circa 2 uur
  • inclusief thee
  • prijs: € 139,-*)

*) inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven en zelfstandigen

Deelnemers aan de opleidingen van de Academy ontvangen 10% korting en betalen € 125,-*) voor een eenmalige sessie.

Afspraken in overleg, op doordeweekse dagen, tussen 10 en 16 uur.


Jouw begeleider

Je wordt begeleid door Natascha Boudewijn. Zij is een ervaren en gecertificeerd natuurtherapeut en oprichter van de Shinrin Yoku Academy©. Natascha ontdekte de helende kracht van de natuur tijdens haar burn-out en werd onder andere in Portugal opgeleid door de ‘moeder van natuurcoaching’, Nanette Kant. Natascha heeft ruim 20 jaar relevante ervaring als coachend leidinggevende en consultant in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Lees hier verder over haar achtergrond.


Meld je aan!

Je kunt je hieronder aanmelden als je interesse hebt in een Goed gesprek. Natascha neemt binnen 3 werkdagen na jouw inzending contact met je op. Tot snel, in het bos!

Copyright © 2024 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue