Bestelformulier Forest Essences©

“If there is magic on this planet, it is contained in water”

– Loren Eiseley –

Heb je jouw persoonlijke bosgids(en) uitgekozen en wil je bestellen? Vul dan onderaan deze pagina het bestelformulier in. Heb je nog vragen over de achtergrond en werking? Klik dan op onderstaande knop voor alle informatie.


Dosering & hoeveelheid

We adviseren je om steeds met maximaal drie bosessences te werken. Dosering twee maal daags twee druppels onder de tong. Elk flesje bevat 20 ml essence en is bij deze dosering toereikend voor drie maanden. Bewaar op een donkere plek en buiten bereik van kinderen.


Prijs

€ 12,95 per flesje van 20 ml *)

*) deze prijs is exclusief € 4,50 verzendkosten. Wij verzenden onze Forest Essences als brievenbuspakje via PostNl en alleen binnen Nederland. Woon jij in België of een ander Europees land en wil je de essence(s) toch graag bestellen? Dat is mogelijk, hoewel de verzendkosten dan hoger zijn: € 9,-. Mail je naam, adres en bestelling naar: info@shinrin-yoku.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


Verpakking

Wij sturen je jouw essence(s) zorgvuldig en met liefde verpakt toe in een licht zakje van katoen/linnen, inclusief Forest Essences kaartje (zie de foto’s bovenaan pagina). Wil je de essence(s) aan iemand cadeau doen? Dat kan, mits je zeker weet dat hij of zij daarvoor open staat. Geef naam en adres van de gelukkige ontvanger hieronder aan op het bestelformulier.


Bestellen Forest Essences

Copyright © 2020 Shinrin Yoku Academy