Bestelformulier Forest Essences©

“If there is magic on this planet, it is contained in water”

– Loren Eiseley –

Heb je jouw persoonlijke bosgids(en) uitgekozen en wil je bestellen? Vul dan onderaan deze pagina het bestelformulier in. Heb je nog vragen over de achtergrond en werking? Klik dan op onderstaande knop voor alle informatie.


Dosering & hoeveelheid

We adviseren je om steeds met maximaal drie bosessences te werken. Dosering twee maal daags twee druppels onder de tong. Elk flesje bevat 20 ml essence en is bij deze dosering toereikend voor 2,5 à 3 maanden. Bewaar op een donkere plek en buiten bereik van kinderen.

Prijs

€ 12,95 per flesje van 20 ml *)

*) deze prijs is exclusief € 4,85 verzendkosten. Wij verzenden onze Forest Essences als brievenbuspakje via PostNL, binnen Nederland met Track & Tracecode.

Woon jij in België en wil je de essence(s) graag bestellen? Dat is mogelijk, hoewel de verzendkosten dan hoger zijn: € 8,50. Je bestelling wordt dan via PostNL als klein pakje, zónder Track & Trace-code, verzonden. Liever mét traceren ontvangen? Dat kan! Stuur ons in dat geval even een mailtje met je bestelling. Het mailadres vind je rechtsonder op deze website.

Voor andere Europese landen en verzending buiten Europa: mail je naam, adres en bestelling naar: info@shinrin-yoku.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ingrediënten

Een flesje bevat 20 ml essence en bestaat uit een infusie van de bloesem van de betreffende plant, natuurlijk mineraalwater van Marie-Stella-Maris en biologische brandy (zogenaamde Weinbrand, van distilleerderij Dwersteg, een klein familiebedrijf in het prachtige Duitse Münsterland, vlak over de grens bij Twente). De uiterste houdbaarheidsdatum staat op het flesje vermeld.

Verpakking en verzending

Wij sturen je jouw essence(s) zorgvuldig en met liefde verpakt toe in een licht zakje van katoen/linnen, inclusief Forest Essences kaartje (zie de foto’s bovenaan pagina). Wil je de essence(s) aan iemand cadeau doen? Dat kan, mits je zeker weet dat hij of zij daarvoor open staat. Geef naam en adres van de gelukkige ontvanger hieronder aan op het bestelformulier.

Bestellingen worden twee keer per week verzonden; op maandag en donder- of vrijdag.

Maximaal 3 flesjes per bestelling.

Bestellen Forest Essences
Bestellen is momenteel helaas niet mogelijk: onze Forest Essences zijn niet meer op voorraad. Dit seizoen bereiden we natuurlijk weer nieuwe essences, als de betreffende bomen en struiken in volle bloei zijn. Je kunt ons een mail sturen als je nu al weet welke essence je zou willen ontvangen. Het mailadres vind je onderaan de website. Dank je wel voor je geduld!

Copyright © 2024 Shinrin Yoku Academy · Theme by 17th Avenue